•  

  Benieuwd hoe we dit jaar ons 25-jarig jubileum vieren?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Ons team

 •  

  Leadership Journey: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Directievoorzitter Obvion: samenwerking met Winner leidt tot daadwerkelijke verandering

 •  

  Onze impact gratis ervaren? Informeer naar de mogelijkheden.

 •  

  Lijkt het gras altijd groener bij de buren?

 •  

  Benieuwd hoe Winner vleugels geeft aan Red Bull?

Nieuwsberichten

Prachtige tocht Alaska!

De afgelopen weken heb ik een intensieve en...

Lees meer

Winner Foundation in Afrika

Afgelopen week heeft Robert Gieling vanuit de...

Lees meer

Over Winner

Passie, vakmanschap en inspiratie: Winner’s natuur

Winner begeleidt nationaal en internationaal multinationals bij leiderschaps- en verandertrajecten, waarbij hard en zacht met elkaar worden verbonden: De mensen komen gegarandeerd in beweging en er vindt tegelijkertijd een koppeling met de business plaats, zodat borging en echte verbeterde (commerciële) resultaten het gevolg zijn. Winner Real Life Leadership brengt zoals de naam reeds aangeeft zoveel mogelijk het “echte leven” in de trainingen, waarbij managers/directeuren effectiever verbinding gaan maken met zichzelf (authenticiteit), de ander (teamleadership, groepsdynamica) en de organisatie (betere resultaten) resp. de maatschappij (visie, waar staat het bedrijf voor).

 

Winner is een professionele partner op de vlakken Boardroom Consultancy en Executive Coaching, Real Life Leadership Training/Interventies en Interim Management . Tevens organiseert Winner unieke Leadership Journeys op maat, exclusief voor directeuren en inspirerende leiders binnen organisaties die toe zijn aan de next step in hun ontwikkeling. De Winner Foundation® is een stichting ter bevordering van de professionalisering van goede doelen organisaties. De stichting zet zich actief in voor goede doelen.

Waarom kiezen klanten voor ons?

 

Netwerkorganisatie. In tegenstelling tot het overgrote deel van de trainingsbureaus heeft Winner geen enkele trainer op de loonlijst staan. Voor de bezetting zijn we vrij om iedere keer op maat de juiste man/vrouw op de juiste plek voor te stellen, omdat we geen trainers op de bank hebben die ‘gepushed’ moeten worden. Ook geeft deze constructie ons de maximale vrijheid om iedere trainer uiterst kritisch te volgen en te evalueren. Hierdoor blijft de kwaliteit van ons trainersbestand continu op topniveau.

Business expertise. Bij iedere training streef je naar het verbeteren van het bedrijfsresultaat, daar gaat het uiteindelijk om. Wij zijn daar extra van doordrongen en zijn hier ervaren in omdat we zelf uit de business komen. Onze consultants hebben leidinggevende posities bekleed in management- en commerciële omgevingen bij (multinationale) topbedrijven. Deze praktijkervaring maakt dat we ons goed kunnen inleven in de doelstellingen van onze klanten en geeft ons de kennis en drive voor impactvolle oplossingen die verschil maken in de dagelijkse business praktijk. Deze praktijkervaring geldt overigens ook voor het grootste deel van onze trainers.

Maatwerk & Co-makership. Winner levert altijd maatwerk. Door zo nauw mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de deelnemers en de doelstellingen van de organisatie wordt het maximale resultaat bereikt. Er zijn legio leiderschapsprogramma’s en ieder zichzelf respecterend bureau heeft er eentje op de plank. Wij niet: we ontwikkelen steeds opnieuw exact op maat, waarbij we uiteraard wel putten uit onze jarenlange ervaring bij andere multinationals.

 

Waarom is het op maat maken, samen met onze klanten, zo belangrijk?

 

We moeten aansluiten bij de taal en cultuur. Bij de ene organisatie zijn immers heel andere methodes en stijlen effectief dan bij een andere organisatie.

 • We willen niet weer het zoveelste model of plan ontwikkelen: de tools die voorhanden zijn, zoals bijvoorbeeld Persoonlijke Ontwikkelplannen of Leiderschapscompetenties passen we graag in. Bestaande HR/MD tools en de training versterken elkaar daarbij. Zeker als het gaat om aansluiting en transfer naar de praktijk.
 • Door ons goed in te leven in de deelnemerspopulatie door middel van intakes, kunnen we de nuances in de programma’s afstemmen op de behoeftes. Als ondernemerschap bijvoorbeeld een competentie is, maar de mensen daarbinnen doorschieten in het ‘doen’ kiezen we een heel andere aanpak dan als blijkt dat de gemiddelde deelnemer geen beslissingen durft te nemen.
 • In het ontwerp betrekken we de stakeholders. Enerzijds om optimaal te kunnen profiteren van hun kennis en anderzijds om ook gedragenheid te creëren. De stakeholders zijn immers uiteindelijk onze klant.

Authentiek, vanuit eigen kracht. Wij geloven dat wanneer mensen opereren vanuit eigen kracht en passie, de beste prestaties worden bereikt. Dit geldt voor onze klant maar uiteraard ook voor onszelf. Ons netwerk bestaat uit toptrainers die al minimaal vijf jaar een succesvolle business draaien als zelfstandig ondernemer. Ze hebben zich ruimschoots bewezen en hebben de luxe te kunnen kiezen. Ze zijn minimaal 40 jaar oud, en bezitten over een flinke bagage. Waarom werken ze graag voor ons? Ze geven ons als antwoord omdat we ze vragen voor datgene waar hun passie en drive in zit en voor opdrachten waarin ze in hun kracht zijn. Voor hen is authenticiteit geen vraagstuk meer maar een ‘sine qua non’. En zo zetten zij zich ook in voor de deelnemers: pas als verandering werkelijk vanuit de persoon en door authentieke inzichten tot stand komt, is de macht der gewoonte te weerstaan en ben je het meest succesvol.