•  

  Benieuwd hoe we dit jaar ons 25-jarig jubileum vieren?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Ons team

 •  

  Leadership Journey: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Directievoorzitter Obvion: samenwerking met Winner leidt tot daadwerkelijke verandering

 •  

  Onze impact gratis ervaren? Informeer naar de mogelijkheden.

 •  

  Lijkt het gras altijd groener bij de buren?

 •  

  Benieuwd hoe Winner vleugels geeft aan Red Bull?

Nieuwsberichten

Prachtige tocht Alaska!

De afgelopen weken heb ik een intensieve en...

Lees meer

Winner Foundation in Afrika

Afgelopen week heeft Robert Gieling vanuit de...

Lees meer

Winner Interim Management


De ervaren Winner Interim Managers zorgen voor het daadwerkelijk borgen van veranderend gedrag en resultaten in organisaties! Winner heeft 20 jaar succesvolle ervaring bij grote organisaties in binnen- en buitenland in leiderschapsontwikkeling door middel van Change Management, Boardroom Consultancy en Executive Coaching en Real Life Leadership (trainings)interventies. Voortschrijdend inzicht heeft ons geleerd dat leiderschapsontwikkeling essentieel is voor organisaties, maar dat de transfer naar alle medewerkers in organisaties met een sterk ontwikkeld verander- en aanpassingsvermogen op gedragsniveau bij medewerkers de meest cruciale stap is om de strategische veranderingen daadwerkelijk te realiseren. De leiderschapsinterventies vanuit Winner zijn hier dan ook in toenemende mate op toegespitst, maar om de borging in de praktijk nog verder te laten beklijven, is Winner gestart met Winner Interim Management om in de praktijk hands on gedurende een wat langere periode resultaten te realiseren met de teams en medewerkers van organisaties.

In lijn met de positieve ontwikkeling vanuit de trainingen hebben klanten ons gevraagd om op sommige deelgebieden middels een interim opdracht extra verdieping en versnelling te brengen.

De Winner Interim Managers hebben hier een ruime ervaring en track record in en hebben het lef, vermogen en zelfvertrouwen om de gewenste (gedrags)veranderingen te laten ontstaan vanuit de medewerkers van de organisatie, door ze te mobiliseren op basis van verbindend leiderschap binnen duidelijke kaders en einddoelstellingen. Daarbij vormt de Winner visie op Change Management en Real life leadership de basis. Vaak zullen de Winner Interim Managers in beeld komen na de leiderschapstrajecten die zij heeft begeleid binnen de betreffende organisaties om voor het laatste stuk van de borging zorg te dragen. Hierbij gaan wij voor het resultaat en durven de beloning ook prestatieafhankelijk te maken! Durft u de uitdaging aan? Wij wel nadat wij na een intake voldoende commitment, ownership en partnership bij uw organisatie zien en voelen, hetgeen voor ons de basis vormt om er 200% voor te gaan!