•  

  Benieuwd hoe we dit jaar ons 25-jarig jubileum vieren?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Ons team

 •  

  Leadership Journey: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Directievoorzitter Obvion: samenwerking met Winner leidt tot daadwerkelijke verandering

 •  

  Onze impact gratis ervaren? Informeer naar de mogelijkheden.

 •  

  Lijkt het gras altijd groener bij de buren?

 •  

  Benieuwd hoe Winner vleugels geeft aan Red Bull?

Nieuwsberichten

Prachtige tocht Alaska!

De afgelopen weken heb ik een intensieve en...

Lees meer

Winner Foundation in Afrika

Afgelopen week heeft Robert Gieling vanuit de...

Lees meer

Foundation


Hart voor goed werk: de Winner Foundation®

De Winner Foundation® is een stichting ter bevordering van de professionalisering van goede doelen organisaties. De stichting zet zich al ruim 12 jaar  actief in voor goede doelen met onze expertise op het gebied van Leiderschap & Change die we binnen Winner de afgelopen 25 jaar hebben ontwikkeld. Ben je zelf betrokken bij een goede doelen organisaties en kun je onze begeleiding goed gebruiken? Dan maken we graag een afspraak! Neem contact op. Lees hieronder wat we tot nu toe hebben mogen doen vanuit onze Foundation.

Natuurreservaat in Botswana

In maart 2019 heeft Robert Gieling vanuit de Winner Foundation® een MT begeleid in een natuurreservaat in het Tuli Block gebied in Botswana. Wat een prachtige ervaring en mooi om dit te kunnen betekenen als Winner.

 

Ronald McDonald Kinderfonds

Sinds 2012 begeleiden we de besturen, MT's en vrijwilligers van het Ronald McDonald Kinderfonds op nationaal en regionaal niveau. We doen dat middels strategiesessies, vrijwilligersavonden, personal coachings en teamdagen voor de diverse Huizen.

Voorzitter van het Ronald McDonald Huis in Arnhem, Kees Bolderman over een teambuildingsessie: “Ik kan niet anders zeggen dan dat het een succesvolle teambuilding is geweest. De aanpak door Winner was heel doelgericht en de start was er al direct op gericht om een veilige omgeving te creëren. Ik ben van mening dat de bijeenkomst heeft bijgedragen aan een beter begrip voor elkaar en voor het management. We kijken terug op een geslaagde teambuilding die naar mijn idee voor de deelnemers veel heeft opgeleverd!“

 

Stichting Buddy Netwerk

Stichting Buddy Netwerk is een organisatie die zich inzet voor de ondersteuning van volwassenen en kinderen met een chronische en/of levensbedreigende ziekte, ouderen die zich eenzaam voelen, mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers.  
Bijna een jaar is de directeur aan boord als ze besluit om in 2018 een dag in te richten met volle aandacht voor het team en tijd vrij te maken voor reflectie; wat er goed gaat, wat gewaardeerd wordt, maar ook waar de groei zit, en hoe ze nog sterker kunnen worden. Midden in het groen van de locatie, in alle rust, deelt het team persoonlijke verhalen en wordt er diep geluisterd naar elkaar waardoor onderling meer begrip ontstaat. Onder de indruk hiervan besluit het team om afspraken te maken zodat ze dit ook in de dagelijkse werkzaamheden verweven. In de middag pakt het team de essentiële vragen van de organisatie met elkaar vast. De openheid waarmee dit gebeurt, creëert betrokkenheid van het team, wat een mooi fundament vormt voor het strategische plan dat verder uitgewerkt wordt. Het team kijkt terug op een mooie dag, waar ze een stap dichter naar elkaar en de organisatie hebben gezet. Na deze sessie hebben we het team nog vaker mogen begeleiden.  
 

KiKa

Op 9 mei 2017 is Robert Gieling naar Alaska vertrokken om voor KiKa de Mount McKinley (Denali), met 6190 m de hoogste berg van Noord-Amerika en een van de koudere plekken op aarde, te beklimmen. Meer informatie 

Op 25 januari 2017 hebben we voor KiKa vrijwilligers een brainstormsessie verzorgd om ze beter te laten samenwerken. Eveneens speelde de vraag hoe de groep vrijwilligers nog meer in beweging gebracht kan worden. Het was hartverwarmend om te zien hoe betrokken men is bij KiKa en kinderen met kanker. 

 

Johan Cruyff Foundation

Op 4 november 2016 hebben wij de 50 vrijwilligers en de medewerkers van de Johan Cruijff Foundation begeleid in het stroomlijnen van de samenwerking en interactie. Na de opening door Kristiaan Timman, eventmanager bij de Cruyff Foundation, gingen we middels de ‘World Café’ methode aan de slag. Iedereen heeft op een creatieve en energieke wijze meningen en vragen uitgewisseld. Door de actieve betrokkenheid kwamen de ideeën uit de groepen snel naar boven. Verdeeld over acht tafels is er gediscussieerd en gedebatteerd over een tiental thema’s rond de samenwerking. Op de tafelkleden werden de bevindingen opgeschreven. In een drietal rondes hebben de vrijwilligers hun input kunnen geven voor wat er goed gaat, minder goed gaat en de verbeteringen die zij voorstellen. 
Niels Meyer, directeur van de Johan Cruyff Foundation, sloot de avond af door iedereen te bedanken en deelde hierbij ook de awards uit voor enkele vrijwilligers die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor de Foundation. 
 

 

In het verleden heeft de Winner Foundation® verschillende initiatieven gesteund waaronder Right to Play, Stichting Integrand en Mentorschap Netwerk Nederland.